Conference League

Τσορμπατζόγλου: «Καλό για τον ΠΑΟΚ να έχει ένα όνομα αντίπαλο – Έχει πέσει επίπεδο η Ντινάμο, περιμένω μεγάλες μάχες»

Για μεγάλες μάχες και πρόκριση που παίζεται έκανε λόγο ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου σχολιάζοντας στον bwinΣΠΟΡ FM την κλήρωση του ΠΑΟΚ με τη Ντινάμο Ζάγκρεμπ, ενώ αναφέρθηκε και στη δυναμική των Κροατών.

Κλήρωση που μπορεί να δώσει στον ΠΑΟΚ την πρόκριση, αν αυτός παρουσιαστεί συγκεντρωμένος, χαρακτήρισε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 το… αντάμωμα με την Ντινάμο Ζάγκρεμπ ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου.

«Αυτό που σκεφτόμουν και πριν είναι ότι γενικά εμείς ως Έλληνες θέλουμε να είμαστε 100% συγκεντρωμένοι. Το καλοκαίρι πήγαμε καλά γιατί πήγαμε υποψιασμένοι όλοι. Νιώθω ότι με τη συγκεκριμένη ομάδα και όλα τα γύρω ο ΠΑΟΚ θα είναι. Δε νομίζω ότι μπορεί να έχει μετακίνηση κόσμου, δεν είχε ούτε το καλοκαίρι όταν έπαιξε με τη Χάιντουκ. Για τον ΠΑΟΚ είναι καλό να έχει ένα όνομα αντίπαλο, για αρκετούς λόγους είναι οκ. Παίζεται η πρόκριση, πάει εκεί για το πρώτο παιχνίδι, ο ΠΑΟΚ είναι πολύ καλός εκτός έδρας. Περιμένω μεγάλες μάχες, συγκεντρωμένοι να είμαστε, προσεκτικοί, να μην υποτιμήσουμε κανέναν, να δούμε και τα γύρω γύρω και πάμε να τα παίξουμε», ανέφερε μεταξύ άλλων.



Ενώ, σκιαγραφώντας το προφίλ της αντιπάλου του «δικέφαλου του Βορρά», ο ρεπόρτερ του σταθμού επισήμανε ότι «η Ντινάμο Ζάγκρεμπ είναι η μεγάλη ομάδα της Κροατίας αλλά φέτος έχει πέσει επίπεδο, την έχουν ξεπεράσει Ριέκα και Χάιντουκ. Έχει δώσει πολλούς παίκτες αλλά είναι το “όνομα”».

Ακούστε το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x